Långsint.

Läste en artikel där Torsten Flink sade att han inte ville vara med i Melodifestivalen för att SVT var med i Spanien under Francotiden.
Hur skulle livet se ut om vi alla lät bli att förlåta trampade runt i gamla oförrätter och lär ryggsäcken med ilska och vanmakt bara bli tyngre och tyngre. Det handlar inte om att förlåta själva händelsen men någonstans så måste vi ju se att det inte går att ändra historien och att det är för vår egen skull som vi får ursäkta/förlåta och gå vidare. Förlåtelse handlar om att vi inser att vi inte kan ändra gårdagen den kan inte bli annorlunda eller bättre det handar om att acceptera det som skett och att ge sig själv tillåtelse att gå vidare.
Låter tungt och djupt och det är det väl kanske men håll med om att det inte går att ändra det som skett men vi kan arbeta med vår egen inställning.
Tjillevipp.............Erika

Ljuva klara dagar.

50 år och nybadad!
Tänk att hösten närmar sig med stora kliv och det känns inte helt fel. Sommaren har varit alldeles fantastisk på så många sätt. 4 veckors ledighet som farit förbi med raketfart, alla dagar på landet. Jag har haft nöjet att fylla 50 år i sommar och som en av presenterna så fick jag en valp av kära maken.
Lilla Lily.
Hade helt glömt bort hur mycket jobb det är med en valp men för det mesta så är det kärt besvär. Den engelska delen av familjen kom över för att fira min 50 års dag och hur kul det än är så är det massor av merarbete.
Festen som jag hade var fantastiskt kul, jag ler fortfarande. Vilken otrolig ynnest det är att ha underbart goa vänner och alldeles fantastiska kompisar.
Dansa fick jag göra också, jag bjöd upp varenda man på kalaset och hade en fantastisk kväll. Tack alla som var där.
Tänk att det kan vara så kul och härligt att fylla år, jag har igen som helst önskan att vara yngre att leva om delar av livet. Det skulle ju innebära att jag sade nej till alla de fantastiska (och ibland mindre fantastiska) saker som jag gjort.
Tjillevipp..............Erika

RSS 2.0