Midnattsloppet och gravitation!!!.

Jag skall springa midnattsloppet den 16 augusti och det är allt annat än lätt att jogga sig i form nu. Värmen gör det svårt att komma ut och springa. Men det är ju bara att bita ihop och  gå ut tidigare på morgonen, inte ens Dexter tycker att det är kul att följa med mig, den sista kilometern så brukar han komma lunkande en bra bit bakom.

Dessutom så ställer gravitationen till en del...Jag hade glömt min sportbh hemma i stan och utan den så är det ingen fröjd att springa. Brösten sitter faktiskt inte kvar på samma plats som innan ammande och en ålder nära 50!!!!! Nej, dom hänger en aning och kommer lätt i otakt när men springer, tänk er själva hur obehagligt när något far runt okontrollerat.
Med denna eminenta BH så sitter dom som en smäck, billigare an plastikoperation men kanske inte lika snyggt. Funktionellt är ett ord som jag tycker är undervärderat!!!

Nyköping är en stad som har en hel del att erbjuda, förutom bra affärer så är det en söt liten stad med gemytlig känsla och mysig hamn. .Eftersom vårt landställe ligger ca 10 minuter utanför stan så är vi där ofta, kan varmt rekomenderas.
Skall nu äta frukost och försöka komma på vad makens kusiner vill göra med dagen, Vi har dom här på besök under några dagar. Själv vill jag helst ut på havet, till en ö och lapa sol.
Tjillevippen på er........ Erika

Myggor och bromsar!

Varför finns dessa djur?????????? Tänk att en fantastisk kväll lätt blir lite mindre fantastisk för att man hela tiden hör buzzzzandet kring huvudet, händerna fläktar runt som på en väderkvarn och en och annan svordom kommer över läpparna. Jag hatar det som sticks för det stör min frid!!!! Jag är inte lika hysteriskt rädd som min kära dotter är för getingar men jag måste medge att jag svär en del. Bromsarna attakerar under dagen, bara man stannar upp så är dom där och det luriga med dom är att dom inte hörs....känns bara helt plötsligt och då är det ofta för sent.


Förutom detta gnäll så är jag nöjd med dagen, började kl 08:00 med att springa 5 km med hunden och sedan så har det gått i ett, sitter nu återigen och njuter av stillheten och den ljumma kvällen, om det inte vore för myggen så vore allt helt perfekt. Men, man skall ju ha sina utmaningar.....
Tjillevipp, buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Erika

Njuter.

Dagen har varit alldeles fantastisk, solen flödade från en molnfri himmel och kustbevakningen kom och talade med mig. Har dom någon sorts snygghetskrav i anställningsintervjun???????????   Vi hade inte koppel på hunden därav stoppet. Dexter får nog vara okopplad ute på öarna i fortsättningen.....Sitter nu och tittar över sjön och svär över alla myggor.... varför finns dom? Kvälssdrinken  smakar i allafall gott. 
Tlillevipp.......... Erikka

URSÄKTA!!!!!!!!!!!!!!!!

Semester har fått mig in i en bloggdvala.....Är nu på landet och njuter av den fantastiska sommar som kommit. 25 grader i skuggan klockan 09:00 är helt otroligt.
 molnen lyser med sin frånvaro och deär nästan svårt att hitta skugga. Det blir till att ta lilla båten ut till någon kobbe för stt söka svalka.  Algerna hade inte dykt upp när vi var ute igår så jag hoppas att dom håller sig undan. Dexter kan ju inte hoppa i om dom har  kommit och han älskar att bada, han plockar upp stenar från botten som han sedan samlar på hög........konstig hund. Pinnar bryr han sig inte om utan dyker med huvudet under ytan, kan vara under länge, och kommer upp med en sten.

Gotlandsveckan var fantastisk.... vädret var helt OK, loppisaffärerna var öppna, vi solade och badade och jag kom hem med en ny tatuering!!!! Maken blev inte helt frälst men det är ju på mitt ryggslut tatueringen sitter. Ett hjärta med vingar och med texten "vild at heart", det är jag och kommer att så förbli tills dess att jag dör. Kul att utmana sig själv och försöka ha ett öppet sinne och våga göra saker, vill inte bli sittande i soffan och se åren passera, jag vill vara med. Fyller 50 nästa år och har då önskat mig att få bestiga Kilimanjaro, hoppas att det blir av.

 detta är min utsikt, förvisso en kvällsbild men ni kan ändå få en känsla för det. Det är en sådan lyx att få sitta här och titta ut över sjön. Igår kväll så satt vi med diverse myggljus och annat för att hålla de eländiga djuren borta planeten jupiter var uppe och vi tittade på den i vår stjärnkikare, så häftigt när men kan se 3 av jupiters månar och ringarna på planeten.
Nej, nu skall jag packa lunchväsken och sedan bär det av ut på sjön. Semestern fortsätter i 2
Tjillevipp..... Erika

Såååååååå trött.

Har nu varit på Gotland i 3 dagar och det har varit kanon. Vädret har inte varit det bästa men det har inte spelat någon roll för vi har haft såååå skönt.
 Emelie, Felix och Nathalie njöt av att få komma in till Visby och se folkvimmel och affärer....

Hur kan meterologer få betalt för att ge fel prognoser??? För jag kan inte för mitt liv tänka mig att dom får provisions betalt; Ja om du prickar in femdygnsprognosen så får du full lön denna vecka!! Morsning, det är bar vi vanliga dödliga som förväntas leva upp till mål och förväntade resultat.

Idag hade vi Ok väder och kinderna hettar, ser fram emot en solig dag imorgon. OM PROGNOSEN STÄMMER!!!!!

Ber om ursäkt att det blir sporadiska uppdateringar men så är det på landet långt ifrån hi-tech, själen får tillfälle att vila.  Njut av sommaren så hörs vi igen... tjillevipp från en snart nytatuerad Erika

Semester....

Har nu satt på out of office och varvar ner för semester.... Hörs imorgon. Tjillevipp..,.,Erika


så var det kväll

Har suttit och granskat papper hela dagen, så ohyggligt tråkigt och enegidödande. Checkade in på Hotel Lundia kl 17:30 bytte snabbt till joggingskor för att snabbt dra runt i affärerna innan dom stängde. Men jag köpte ingenting....stolt över mig själv. Provade en hel del snygga saker men kom på att jag hade snarlika saker hemma i garderoben som jag sällan använder. Jag tror att jag äntligen har vuxit upp!!!!!

Träffade en gammal jobbarkollega på Bromma, Karin, underbart duktig tjej som dessutom är fantastiskt trevlig. Hon påminde mig om ett litet ordspråk som jag en gång sagt.

" Även dåliga dagar har ett syfte" 

Ligger mycket i det. Nu skall jag se färdigt MOrden i Midsomer och sedan krypa till kojs. Det är in i döden tris att bo på hotell när man reser i tjänsten.
Tjillevipp.....Erika

Trött.............

Väckarklockan kl 05:30 höll på att inte få mig ur sängen. Toktidig start på dagen men när jag väl är ur sängen så går det faktiskt bra, mornarna är fantastiskt sköna. Sitter nu på Bromma och skall precis gå igenom security. Tjillevipp....Erika

och så var den dagen slut

Det är skrämmande hur fort dagarna går, jag hinner bara med hälften av vad jag vill och det som fick stryka på foten idag var jobbet....Måste tillstå att jag har lite dåligt samvete men det var ju mitt val så det är bara att ta smällen och acceptera den.

Var och körde ett pass bodypump, det är ungefär den enda version av cirkelträning jag fixar för step up och dylikt hinner jag inte med i. Jag har svårt med koordinationen......har alltid haft det därför blev det handboll som var min sport. Spelade i 14 år varav 1 år i Spanien. Fantastiskt kul sport.

Har sedan varit ute och övningskört med dottern, hon är så himla duktig. Detta var andra gången och hon fick bara motorstopp 1 gång ;-D.  Det är så kul när ungarna växer upp, helt andra relationer som ibland är ohyggligt jobbiga men som för det mesta ger så himla mycket tillbaks. Jag vet aldrig om jag har mna kläder kvar för Emeile har en viss vana av att smita in och "låna".

Nej nu skall jag packa, jag skall ner till Skåne och jobba i 2 dagar, flyget går 08:15 sedan så hägrar semestern. GOTLAND mitt fantastiska underbara själspåfyllar ställe.

Tjillevipp, Erika.

Mer regn..............

Har precis varit ute med hunden igen och kom in som en dränkt katt (varför heter det så)...... Man kan inte gå ut med hunden och ha paraply.....det stridet emot mitt inre så det var regnjacka, jeans och stövlar. ALLT var blött förutom strumpor och underbyxor. Men guuud så gott det är med alla dofter som kommer fram i regnet.
Tjillevipp....Erika www.livsval.blogg.se

nya skor...

Om det ändå vore snygga, högklackade och sexiga.... joggingskor är vad jag skall köpa. Återigen ett val eller  faktiskt 2 val. Att försöka hålla kroppen i trim är ju ett ganska enkelt val men inte lika lätt att genomföra har man sedan valt det så är det ju himla svårt att jogga i högklackat så det valet är ju också enkelt.
Magen kurrar och lunchen kallar, tjillevipp Erika

Regn....

När jag vaknade i morse så hördes ett så skönt ljud utifrån, regnet strilade sakta ner och det innebar att jag slapp ut och springa!!! Det är något speciellt med måndagsmornar som gör det extra trögt att komma igång.

Har varit på besök hos kiropraktorn, jag har problem med nacke och rygg efter en wiplash och som en följd av det så har jag fått tinnitus. Skitjobbigt att aldrig ha tyst i huvudet alltid ett visst "högtryckstvättsljud". Har nu varit extra mycket tinnitus och då är det skönt att gå och bli lite "knäckt" och knådad. Men sist och slutligen så är det ju åter till valen vi har i livet, jag kan låta ljudet i huvudet "ta över" eller så kan jag bestämma att jag får tycka att det är OK ändå och jag väljer det sista alternativet. Det är alldeles för kul att leva, med alla sina ups and downs, varje dag är en utmaning och ny lärdom.
//Erika Timewell 

Date

Jag var på date i Lördags med min man!! Så himla härligt att fortfarande ha massor av kärlek tillsammans. vi tog bussen in ,tog en öl på stortorget samtidigt som försvarsmaktens orkester spelade nedbantad opera. Torget vimlade av hundar, dom hade väl en paus från utställningar tvättning, kammning och annat dollande. Jag provade att ställa ut min hund en gång, gick inte så bra. Dexter älskade alla andra hundar ville inte stå still framför domaren och hade helt enkelt för kul.
Nåväl vi hamnade så småningom på Sturehof, bord ute med full utsikt över livet som passerade revy. Det är så otroligt kul att titta på folk, när jag är ute med hunden så tittar jag in i alla fönster jag passerar inte för att jag vill se detaljer men jag vill så gärna ta in vad som finns 

På vintern när alla fönster ser så ombonade ut så brukar jag ibland fundera på vad som gömmer sig bakom den fantastiska fasaden,  Hur ofta ser vi varandra och hur ofta säger vi hej när vi möter varandra? Stunden är nu och den är så himla viktig.

luktar bättre

Min älskade dexter stinker, han älskar att bada och hinner inte alltid torka emellan baden vilket leder till att han luktar sur skurtrasa/gamla svettiga strumpor.
 Idag var vi och badade och sedan så fick han en dusch så nu luktar han mkt bättre. Har borstat och borstat.
 
Ikväll kommer älskade maken hem, han har varit borta hela veckan så jag längtar efter honom. Kärlek är härligt.

Skulle egentligen  ha träffat Bettan ikväll men som alltid så kommer något emellan. Bettan var min brudtärna när jag gifte mig första gången och har en stor plats i mitt hjärta. Tyvärr så har vi svårt att få till tid för att träffas men när vi gör det (kan vara nästan 1 år emellan) så är det som om vi träffades igår. Hon är så klok och go. Jag har ett fåtal fantastiska vänner som tar stor plats i mitt hjärta och som ger så mycket till mitt liv. Bättre med få riktiga vänner än många bekanta.
Tack för att ni finns goa vänner. ///Erika Timewell

stillastående bussar och annat trafiktråkigt

Märklig känsla att vara ute och köra utan att behöva ställa sig på bromsen för att bussen tvingar sig ut. Ett visst lugn som lägrat sig i trafiken.

Nu vill jag bara att taxi bilarna skall gå i strejk oxå för även dom är specialister på att tycka att dom alltid har företräde. Undrar om det är fler än jag som har den inställningen att killar i bil är en trafikfara,ja jag vet att jag generaliserar men det är så skönt att göra det ibland.
 Man kan ge sig f...n på att om man blir omkörd efter det att någon slickat baken på bilen så nog katten är det en man som kör. Råkar man köra om någon på en flerfilig väg så händer det ofta att personen (mannen) blir smått förnärmad, ökar farten och kör om igen.....bara för att sedan sakta ner så att man får göra om samma manöver igen.  För något år sedan så körde jag om en kille som satt med mobilen klämd mellan öra och haka, en miniräknare i handen som han räknade på samtidigt som han körde!!!!!!!!!!!! Hur smart är det??+ För all del jag har sett en och annan tjej som sitter och sminkar sig samtidigt som dom köar, vem vill göra det alla vet vi ju hur f-bannat ont det gör om man råkar peta mascaraborsten in i ögat.

Skulle förövrigt inte ha något emot att ha en Ferrari eller en gammal vacker Corvette, som det är nu så får jag nöja mig med min Ferraridator, snabb och väcker en viss uppmärksamhet när jag föreläser.

 När jag startade mitt företag så bestämde jag mig för att företagsfärgen skulle vara röd, lagom kaxigt. Jag köpte Ferraridatorn för att de som lyssnade på mina föreläsningar skulle komma ihåg mig, glömde dom vad jag sa så skulle dom ändå komma ihåg mig som "hon med den röda läckra datorn".  Som en liten uppföljning om vad jag skrev tidigare så är det mest  killar som kommer fram och kommenterar.....

Nu ropar kudden igen så nu skall jag krypa till kojs, Sov så Gott    (lärde mig köra i en PV) ///Erika Timewell

ögon att dööööö för

Har varit och sett What happens in Vegas satt nog mest och formligen dog över den sjukt snygge Asthon Kutcher. Snacka om att ha fått allt, läcker kropp, så det räcker ock blir över och ögon som man formligen drunknar i.

Visst är det något speciellt med ögon....., vackert, sugande, flirtande, farligt. Har väl hänt en och annan gång att jag fallit för vackra ögon bara för att sedan upptäcka att det inte fanns någon botten. Bara falsk marknadsföring. Men det är något speciellt med barhäng och en stilla ögonflirt....

Åter till filmen, vilken skön känsla det är att komma hem nyskrattad och med en varm go känsla i magen. KOmmer att sova gott på detta och förhoppningsvis drömma om snygga bruna ögon......///Erika Timewell

kudden kallar

Har idag tagit ett stort kliv mot bikiniform (lite i senaste laget).  Började dagen med en promenad på 45 minuter, innan lunch cyklade jag 25 minuter och körde 20 minuter i gymmet. Hem jobba, hämta ungar och handla sedan till gymmet för ett pass bodypump.

Vem vet, kan kanske inhandla denna innan semestern börjar (10 juli) ///Erika Timewell

RSS 2.0