Typiskt!

Förseningar på planet, varför är det alltid på fredagar när man är på väg hem som detta händer?????? Sitter nu och väntar på ny infomation som skall komma om 30 minuter! Jag brukar vara duktig på att se det positiva i saker och ting men just nu så ser jag inget positivt i att inte komma hem. Det är ju skönt att dom kollar planen ordentligt och inte släpper iväg det med ett tekniskt fel men det kund eväl hänt någon annan dag...

Tjillevipp............Erika

skämmigt...

Susanne, en av mina bästa kompisar på precis alla plan, tycker att jag är dålig på att uppdatera min blogg. Jag kan bara hålla med och be om ursäkt. Skall verkligen försöka bättra mig, målet är att hinna med att uppdatera så gott som varenda dag eventuellt så blir det vila på helgen.

Apropå vila så har jag inte gjort det i veckan, har varit en smått galen vecka. Jag var i Göteborg på jobb tisdag onsdag, flög till KÖpenhamn för jobb på torsdagen och sitter nu, fredag,  på flygplatsen i Jönköping där jag varit under dagen. ......Livet är märkligt ibland. När jag hade krupit till kojs på hotellet i Köpenhamn så somnade jag nästan direkt men.....kl 01:00 öppnades dörren till mitt rum av en helt främmande karl!!!!!!!!!!
Som tur var så vaknade jag, jag sover alltid naken och har ingen aning om var täcket var, om det var över mig eller ej, det var väldigt varmt på rummet. Sängen stod så att allt ljus från dörren föll in mot sängen. Jag hasplade ur mig något typ lämna rummet omedelbart och det tog väl några sekunder innan han gick ut och stängde dörren.
Jäklars vad jag blev rädd, tog mig över en timme att somna om efter det att jag dragit fram stolar och barrikaderat dörren med!!!!!!!!!!!!!
Konstiga händelser man är med om i livet.

Jag var på derby match i måndags Hammarby - AIK och det var också en märklig upplevelse. Min son är AIK fan och skulle se matchen, han ville gärna att jag skulle följa med så att han skulle komma trygg hem, känns så skönt när han ber om det. Nåväl förutom att fotbollen inte var så speciell så var "fansen" desto mer speciella. Det är helt sjukt hur dessa bråkstakar får fortsätta att förstöra för alla som vill gå och se fotboll ,slänger in fyrverkerier (Hammarby) på planen för att man inte är nöjd med domslut.

HUr kul är det att vinna en match där slutresultatet till stor del beror på avbrott och störningsmoment och inte den faktiska fotbollen. Vad som också var märkligt var att det framför AIKs ståplats arena finns ett högt nät för att förhindra att saker kastas in men inte på motståndarlagets ståplatsarena!!! Varför det kan man undra. Nåväl rötägg har det alltid funnits och kommer alltid att finnas  eftersom detta förmodligen grundläggs i späd ålder så får väl vi andra väl försöka att använda oss av civilkurage och säga ifrån när vi ser felaktigehetr begås.

Nu skall jag flyga hem och njuta helg.... skall bli fantastiskt skönt att få kramas med ungarna och maken.

Skall fira med champagne idag eftersom detta var makens sista dag på jobbet. I framtiden skall han jobba med mig i mitt företag.....hmmmmmmmm. det skall bli spännande............
Tjillevipp.....................................Erika

Iphone.

Jag är en pryltjej, har nu köpt en Iphone som jag skall njuta av. Älskar nya prylar så detta blir kul. Skall bara försöka bli vän med den och förstå hur den funkar. Guuuud så avundsjuk jag är på unganra som bara fattar grejorna direkt.
Tjillevipp..........Erika

Det gick bra.

Tog mig runt midnattsloppet på 65 minuter, känns riktigt bra, kunde ha sprungit fortare men vågade inte ta ut mig. Ganska så knäppt att springa på sin födelsedag, en av få födelsedagar som jag inte fått en god middag med ett gott glas vin

Läste söndagskrönikan i Expressen av Liza Marklund, hon skriver att: majoriteten av alla skilsmässor sker på kvinnans initiativ. Hon har tröttnat på att ha ansvar för familjen medan mannen tar hand om makten. Hon skriver också att mannen måste lämna ifrån sig sin position som skapelsens krona och stiga ner på golvet och börja torka barnbajs. Ta ut halva föräldraledigheten och ge kvinnorna hälften av inflytandet i politiken och näringslivet..... Tycker nog att vi kvinnor har ett stort egenansvar att faktiskt släppa in mannen i barnens värld, inte bara bajsvärld. Har en känsla av att vi ofta värnar om vår "unika" relation med våra barn och förts när vi målat in oss i ett hörn så börjar vi protestera.
Jag gör ju ett val när jag går hemma och stryker, städar och lagar mat utan att be "maken" om hjälp. När man sen sitter där och tycker att man får göra allt själv, ingen hjälper till då är det lite sent att klaga och tro att motparten skall förstå!!! 
Tjillevipp......Erika

Stackars Kallur..

Tänkt att det kan gå så fel när man vill så mycket. Sen så var hon tvungen att lyssna på en mindre empatisk reporter som envisades med att dra ut på plågan. Varför... Låt Susanna få gråta ut och komma igen, hon kommer att komma åter som en virvelvind.
Vem kan motstå en tävlande som inför start står med ett fantastiskt leende i mungiporna när de flesta är så nervösa så dom inte riktigt ser ut att vara på plats.
Tjillevipp....Erika

Vad är ålder???

Fyller 49 år idag, känns himla bra. Har aldrig haft några problem med att fylla år och aldrig någon önskan om att bli yngre igen. Varje år har varit bra på sitt sätt, även om det varit himla tunga perioder ibland så har alla år varit bra. Skulle jag leva om mitt liv så skulle det ändå bli på samma sätt. Har träffat många fantastiska människor, gjort fantastiska saker, lärt mig ohyggligt mycket, framförallt om mig själv. Passar på att säga tack till alla som haft del i mitt liv.

Ikväll så skall jag springa midnattsloppet, skall bli kul men kanske inte så kul imorgon.....
Tjillevipp......Erika

Strömavbrott.

Som det vräkte ner igår och vinden tjöt runt knutarna på huset. Susanne och Jalle var här på besök och sov över. Strömmen gick vid 16:00 tiden, vi satt och spelade ett engelskt spel, Cranium, drack vin och njöt. Så sakteliga försvann ljuset och vi fick tända fler och fler stearinljus..... Planerna var att grilla men regnet och blåsten gjorde att vi fick tänka om men tänka om igen eftersom vi inte hade ström.  Grillen hamnade på förstukvisten och det gick ju det också.
 maten blev sen men smakade fantastiskt. Det är nyttigt att ibland få se att det fungerar utmärkt utan allt det som vi tar för givet i samband men ström och vardaglig aktivitet.

Tjillevipp......Erika

Korkade.

Var ute med båten igår och njöt på en ö, fantastiska dagar, vi var helt ensamma på ön och njöt av nakenbad och solning iklädda ingenting. Det är så sällan hela kroppen får se solen så det gäller att passa på. När vi åkte hem  var det en båt som kom tuffande från ön bredvid, i den satt 3 vuxna, ett litet barn på ca 9 månader och en hund. Den enda som hade flytväst var hunden.....,.,. hur tänker folk. Dessa öar ligger ute i havet med ett havsdjup på mellan 40 -70 meter om inte mer så vattentemperaturen är ca 19 grader....
Det är väl inte för mycket begärt att ta sitt förnuft till fånga och skaffa flytvästar.
Tjillevipp..... Erika

RSS 2.0