Vinterskrud.

Vilken kanondag. 10 över 11 gick vi från huset och strax efter 16:00 var vi hemma igen. 1mil och 3 km har vi gått över stock och sten. Vilken fantastisk ynnest det är att få kliva ut i skogen från sin egen farstukvist och sedan bara vandra på i stort sett hur långt man vill.
 
Det är fler än vi som är ute och vandrar, inte en aning om vilken pippi detta är ifrån men det var ett relativt stort avtryck.

Skogen är stor och tyst och otroligt rogivande. Inte så mycket snö men rejält fruset, det var minus 11 grader i morse. När man tittar på havet så är det som om stenarna har klätt sig i vinterskrud och det låter som tusentals små bjällror som pinglar när isen rör sig.


Vi stannade och grillade korv, var inte helt lätt att få igång en brasa men skam den som ger sig. När man går längs sörmlandsleden så har dom som små vindskydd där det finns eldstäder.



Dexter drar sig inte för att stoppa ner huvudet i vattnet.


Jag är en stor skogsmulle, älskar att vara i naturen och skulle nog kunna gå hur långt som helst. Men med det sagt så är det ganska så skönt att sitta ner i soffan med en kopp kaffe med varm mjölk och cognac i, mums.


Tjillevipp..........Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0