Samba för hela slanten.

Efter sockertoppen så bar det av mot en efterlängtad middag, efter att ha ätit väldigt lite på nästan 2 dagar så hamnade vi på en restaurang som vi fått rekommenderat från en arbetskollega till Roger.
Nova Capela, såg ut som ett upppiffat badrum typsikt 50 tal och männen som serverade var inte purunga. Det är märkligt nog få kvinnor som jobbar som servitriser här undrar vad det beror på. Kan ju inte vara så att alla hänger sig åt prostitution som ju faktiskt är lagligt här det syntes i gathörnen! Nåväl åter till restaurangen, tråkig meny men vi behövde ju mat så det blev en köttbit med palmhjärtan och pommes frites till. Fantastiskt kött och palmhjärtan var gott men köttbiten var gigantisk och min mage fortfarande lite känslig så det var omöjligt att äta upp kyparen var lite bekymrad och trodde nog att vi inte tyckte om maten.
Nåväl, vidare härifrån till ett sambaställe, Carioca Da Gema där Rhichahso Pavarotti do Samba spelade.
Det gick inte att stå still en enda sekund. Alla därinne dansade och alla åldrar fanns representerade så himla häftigt.
2 caipirinha senare så bar det av hemåt då hade bandet spelat 2 omgångar och benen och kroppen hade fått en riktigt genomkörare. I morgon så bär det av hemåt med blandade känslor. Jag längtar efter Emelie och Felix och hundarna men skulle absolut kunna tänka mig att åka hit igen.
Tjillevipp..................Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0